Pravila korištenja

Pristup ovoj stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su navedenim uvjetima i odredbama. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, nemojte koristiti ovu web stranicu. Nastavite li ju dalje koristiti, smatrat će se da ste pristali na predmetne pravne uvjete.

Svi sadržaji objavljeni na www.primorac-partners.com isključivo su vlasništvo Odvjetničkog društva Primorac i partneri d.o.o., te se smiju koristiti isključivo u privatne i nekomercijalne svrhe.
Ne smiju se umnožavati, reproducirati, javno prikazivati, prenositi ili na bilo koji način distribuirati bez pisanog pristanka Odvjetničkog društva Primorac i partneri d.o.o., odnosno obveznog navođenja izvora informacija.

Sadržaj www.primorac-partners.com zaštićen je autorskim pravom koje pripada Odvjetničkom društvu Primorac i partneri d.o.o., te LORD Croatia. Oni također imaju autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja www.primorac-partners.com.

Svaka povreda autorskih prava, zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja sadržaja www.primorac-partners.com, odnosno autorskih prava Odvjetničkog društvu Primorac i partneri d.o.o. i LORD Croatia.

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom zakonodavstvu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ove web stranice. Svaki spor ili dvojbu nastalu u pogledu ovih Pravila ili u vezi s njima strane će nastojati rješiti mirnim putem, kroz pregovore prije sudskog postupka u roku od 45 dana od dobivanja pisanog očitovanja.

Hrvatski sudovi, odnosno nadležni sud u Splitu, isključivo je ovlašten za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetne web stranice ili u vezi s njom.